Inscrieri curs make-up

Comentariile sau intrebarile sunt binevenite.

Detalii inscriere scoala de make-up Krasny Mask

Pretul pentru curs initiere modul incepatori cu durata de 60 de ore este de 500 Euro.

Pretul pentru curs modul avansati cu durata de 60 de ore este de 600 Euro.

Daca urmati cursul initiere modul incepatori in cadrul scolii noastre, urmatorul curs, pentru modul avansati, puteti sa-l faceti platind doar 1000 Euro in loc de 1100 Euro.

Pretul pentru curs intensiv cu durata de 120 de ore este de 1000 Euro.

Rezervarea si garantarea unui loc in cadrul scolii pentru un curs presupune plata unui avans de 10%.

La sfarsitul cursului se va sustine examenul de promovare in fata unei comisii delegate de Agentia Nationala de Calificari si Ministerul Educatiei. In urma promovarii examenului, se va elibera diploma de initiere/specializare avizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii, iar diploma este recunoscuta de catre toate statele membre U.E. 

Documente necesare pentru inscriere scoala de make-up:

  • Copie carte identitate;
  • Copie certificat de nastere;
  • Copie diploma de studii sau adeverinta;
  • Adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea „Apt pentru cursuri initiere machior”.

Cursurile de make-up se desfasoara intr-un cadru restrans cu maxim 4 cursanti la sediul scolii Krasny Mask situat in Str. Prel Ghencea nr.53 Bis.

Daca doriti sa faceti o vizita inainte pentru a vedea efectiv cum se desfasoara cursul de make-up, folositi datele de contact si va primim cu cea mai mare placere 🙂 

Parerile celor care ne-au cunoscut:

Cristina Florea

Absolvent Krasny Mask

Scoala de makeup Krasny Mask a fost o experienta minunata din viata mea pentru ca trainerul Manuela Gisca este un om dedicat muncii/pasiunii sale si ne-a invatat cu placere arta machiajului.
A fost benefic pentru mine faptul ca nu admite un numar mai mare de 6 cursante pt ca a putut sa imi acorde toata atentia de care aveam nevoie.
A fost bine ca nu am avut grija/stresul ca nu imi gasesc model pt ca a venit cu model la curs este o cerinta a majoritatii scolilor de makeup, de asemeni o alta cerinta a mai tuturor scolilor este ca trebuie sa vii din prima zi cu trusa personala de pensule, iar noi am beneficiat de o trusa de pensule profesionale incluse in pretul cursului.
Cu siguranta socotelile mele nu se vor incheia cu scoala de makeup Krasny Mask deoarece voi participa si la workshopurile speciale sustinute de trainerul Zsuzsa Hidi

Intalnind alte colege de bresala si povestindu-mi experientele lor la alte scoli de makeup, mi-am dat seama ca am facut cea mai buna alegere alegand aceasta scoala
❤
PS: succesul de care ma bucur acum se datoreaza scolii KM!

Roxana Barbu

Absolvent Krasny Mask

roxana-barbu

Anul trecut m-am decis ca vreau sa imi duc pasiunea pentru make-up la un alt nivel, iar o idee buna ar fi un curs. Pentru ca stiam exact ce vreau de la o scoala de make-up, am inceput sa caut recomandari si detalii online. Am cautat timp de cateva luni o Scoala de Makeup ale carei cursuri sa le urmez pana sa o gasesc pe cea care sa se ridice la nivelul asteptarilor mele. Krasny Mask a fost cea mai buna alegere!

 

Alexandra Banculescu

Absolvent Krasny Mask.

alexandra-banculescu

Sunt fericita ca am ales sa urmez cursurile scolii Krasny Mask pentru ca, fara indoiala am facut cea mai buna alegere! Ma bucur ca am avut sansa sa cunosc un trainer mai mult decat special, pe Manuela Gisca, care cu multa rabdare, devotament cat cuprinde si mereu cu zambetul pe buze, m-a invatat ce inseamna si cum se realizeaza cu adevarat un machiaj perfect. Este foarte important sa poti face cat mai multa practica, nu doar teorie, pe diverse modele si sa poti lucra pe mai multe fizionomii. Acesta pot sa spun ca a fost principalul motiv pentru care m-am inscris la curs. Ce a urmat treptat, mi-a depasit asteptarile! Am invatat multe lucruri de care nu aveam habar, am avut ocazia sa asist la sedinte foto, filmari de videoclip  si mai ales sa ma simt mai bine ca acasa! Recomand din toata inima, fara pic de indoiala: Krasny Mask!