Despre noi

     Scoala de make-up Krasny Mask este un concept nou prin care se urmareste lansarea de profesionisti in arta machiajului printr-o serie ampla de cursuri.

Programele noastre includ un curs intensiv  de specializare cu o durata de 120 ore, cursuri modulare de initiere pentru incepatori si perfectionare pentru avansati cu o durata de 60 ore per modul. Aceste programe sunt optim concepute si autorizate ANC, iar diplomele obtinute sunt recunoscute de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii in toate statele membre UE.

De asemenea, oferim si posibilitatea aprofundarii tehnicilor special de machiaj printr-o serie de cursuri tip masterclass sau workshop pentru perfectionare, cu durata intre 6-12 ore, in functie de tematica.

     Locurile in grupele de curs sunt limitate la un numar restrans de cursanti, respectiv grupa de maxim sase persoane pentru cursul intensiv si cursurile modulare, si maxim patru pentru masterclass-uri si workshop-uri. Prin aceasta practica, dorim ca fiecare cursant sa aiba parte de indrumarea optima si adaptata din partea trainerilor. Trainerii, Manuela Gisca si Zsuzsa Hidi sunt make-up artisti profesionisti si formatori cu experienta in coordonarea cursurilor de make-up.

TRAINERI

 

     Manuela Gisca, Make-up Artist si Trainer, Fondator Krasny Mask

     Pentru Manuela Gisca, alegerea carierei de make-up artist a fost un parcurs firesc, fiind absolvent al Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti. Creativitatea, expresivitatea plastica si limbajul plastic in general sunt abilitati exersate de-a lungul timpului tinand seama de etaloanele frumusetii, reperele stilistice si  chiar grotescul dintr-o perspectiva artistica.

     Viziunea sa  ca si trainer este aceea de a investi 100% din ceea ce este si cunoaste in cursantii pe care ii formeaza. Unul din obiectivele pe care le urmareste este acela de a indruma cursantii pentru a-si defini stilul si a practica meseria de make-up artist pe viitor.

     Manuela are o experienta de peste 4 ani ca trainer, iar portofoliul sau include: reviste (The Grand Magazine, Ideal Mariaj,Tonica, The One ), televiziune (Efectul WOW Prima TV. Tonica On-line), sedinte foto, prezentari de moda (100% RO-Philippe Guillet, Pasarella 2011) si machiaj de eveniment.

     Zsuza Hidi (Juja), Make-up Artist si Trainer

     In viziunea Zsuzsei una din cele mai fascinante aspecte ale meseriei de make-up artist este acea satisfactie de a crea emotii, bucurie.

     Ca si parcurs profesional, ea este absolvent al academiei Kruger Brent Agency, pe care a finalizat-o in anul 2009 obtinand  o diploma de make-up artist recunoscuta pe plan national si international, iar de-a lungul timpului a participat la diferite workshop-uri si masterclass-uri pentru perfectionare tehnici specifice precum tehnica creionului, acuarelei sau aerografului.

     Portofoliul sau cuprinde: machiaj pentru televiziune (emisiuni tv, spoturi comerciale, videoclipuri), machiaj foto (pictoriale de moda, reviste, mirese), machiaj fashion (prezentari de moda, evenimente), machiaj efecte speciale (film, teatru, sedinte foto) precum si machiaj de beauty pentru diverse evenimente, sedinte foto.

     De asemenea,  Zsuzsa este un trainer experimentat, fiind formator specialist in arta machiajului de mai bine de 3 ani.

Portofoliu

Portofoliu